За нас

about-photo

В сърцето на София от 1996

Италиански ресторант Pizza Palace

Pizza Palace е италиански ресторант разположен в сърцето на София, в централната част на пешеходния булевард Витоша. Отворихме врати през 1996 година, това е една от първите столични пицарии и до днес продължаваме да радваме своите посетители с традиционни вкусни ястия от италианската кухня.

При нас ви очаква уютна приятелска атмосфера в елегантен и традиционен италиански стил. Разполагаме и с голяма градина, която е отдалечена от шумните и натоварени с автомобили улици, и ще ви държи изцяло в градска среда с автентичен италиански почерк. Там ще се насладите на прохладата през летните месеци и ще може да усетите топлината и уюта през зимните.

Всичко това, в комбинация с вкусната храна, със сигурност ще ви потопи в магията на Италия.

Богат избор на храна

Винаги пресни продукти

Предлагаме на нашите клиенти неповторими на вкус автентични италиански специалитети, както и разнообразно обедно меню всеки ден за най-гладните.

При нас може да опитате любими храни като: пица, изпечена на дървени въглища (може да я поръчате и с пълнозърнесто тесто); пълнозърнеста паста направена на място по оригинална рецепта; ароматна фокача; майсторски приготвено ризото; пресни риби и морски деликатеси.

Италианската храна винаги е по-вкусна в компанията на чаша вино, затова ние предлагаме специална селекция вина от различни райони на света и България.

Пица на дървени въглища

по оригинална италианска рецепта. Опитайте и пица от пълнозърнесто тесто.

Вижте още

Прясна паста

приговена на място. Предлагаме и домашна пълнозърнеста паста.

Вижте още

Ароматна фокача

Вижте още

Майсторски приготвено ризото

Вижте още

Пресни риби и морски деликатеси

Вижте още

Десертите

се приготвят на място, а за вкуса им ще оставим да разкажете сами.

Вижте още

Специална селекция вина

При нас може да се насладите на специална селекция вина от различни райони на света и България.

Вижте още